⋯ Bekijk ook is onze Website voor Lichtwerkers www.Awakening-Worldwide.nl

Zielsmissie Reading


Ben jij een Earthsoul of een Starseed?

Earthsouls 1 🌍 | incarneren altijd op Aarde het is hier hun vaste plek, zij bevinden zich in het hier en nu en hebben geen nieuwsgierigheid naar spiritualiteit en wat er buiten deze aarde gebeurt.

Earthsouls 2 🌍 | incarneren hier ook altijd op Aarde, maar hebben (vooral in deze nieuwe tijd) wel een enorme nieuwsgierigheid naar meer en verdiepen zich dagelijks in spiritualiteit.

Starseeds 🦄 | bevinden zich over het algemeen op andere planeten/dimensies en incarneren normaal gesproken heel weinig tot niet op deze Aarde, momenteel zijn zij hier in groten getale aanwezig om hun steentje bij te dragen aan de nieuwe tijd.

━━━━━━━━━━━━

 

Ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren, maar door de drukte kan het soms even duren voordat je jou reading opgestuurd krijgt. Ik doe mijn uiterste best om het zo goed mogelijk te verwoorden en zo veel mogelijk informatie toe te voegen, zodat jij weet waar je vandaan komt, en nog belangrijker, waar je heen gaat :) De kosten zijn 20 euro en na het overmaken word je bestelling/reading in behandeling genomen. De details zal je vinden in het Bevestiging bericht na het inschrijven.