⋯ Bekijk ook is onze Website voor Lichtwerkers www.Awakening-Worldwide.nl

 The Times


1:11
Roep de Engelen aan om je te helpen met je gedachten en woorden. Alles manifesteert zich snel momenteel. Je begint een nieuwe periode in je leven! Laat je angst en zorgen los.

2:22
Je pas geplande ideeën wortelen zich in de realiteit. De manifestatie hiervan zal al snel zichtbaar worden. Je mag er op vertrouwen dat alles goed zal verlopen.

3:33
Je wordt volledig omringd met de liefde, bescherming en begeleiding van opgestegen meesters

4:44
De Engelen omringen je nu en verzekeren je van hun liefde en hulp. Maak je geen zorgen, want de hulp van de Engelen is vlakbij.

5:55
Maak je borst maar nat en doe je veiligheidsriemen om, want er komen belangrijke veranderingen in je leven aan en je moet er klaar voor zijn. Vertrouw dat dit ten goede zal zijn en het zal ten goede zijn!


10:10
Goddelijke leiding van Spirit en de Engelen vragen je jouw gedachten te veranderen.
Vraag om hulp van de Engelen om je gedachten te ondersteunen in de deze overgangsfase in je leven. Nieuwe plannen komen eraan!


11:11

Houd je gedachten goed in de gaten en richt je volledig op wat je wilt en niet op wat je niet wilt. Let op je gedachten en woorden, want dat zul je manifesteren.

12:12
Blijf geloven en blijf positief, geef alle zorgen aan de spirits om ze te laten helen en transmuteren. Hierin staat 2 voor heb geloof en moed. Je gebeden worden bewaarheid ook al is dat nog niet zichtbaar.

13:13
De verlichte meesters ondersteunen je helende werk door je te helpen met positieve gedachte, voornemen en affirmaties. Ze fluisteren deze in je oor, dus let goed over je overpeinzingen en inzichten. 3 staat dan voor De verlichte meesters zijn bij je in de buurt. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

14:14
Richt je gedachte en intenties op het tot stand brengen van een verbinding met de engelen.
Je hoeft dit proces niet te forceren. Je hoeft alleen maar te ontspannen en goed te ademen. 4 staat voor: Er zijn engelen bij je. Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid.

15:15
Je gedachte manifesteren zich momenteel erg snel en dat is bevorderlijk voor een heilzame levensverandering. Blijf in de buurt van positief ingestelde mensen en mijd negatieve invloeden en contacten. 5 Dit getal houdt verband met verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden veranderingen plaats in je leven die ten goede komen van jezelf.

16:16
Al je materiële behoefte worden via je consequente en positieve verwachtingen en affirmaties vervuld. Denk alleen aan wat je je wenst, en dat is wat je ontvangt. 6 Het getal 6 houdt verband met aardse zaken, zoals bezit aardse aangelegenheden en concrete tastbare dingen. Zorg ervoor dat gedachte aan of zorgen om materiële zaken in evenwicht worden gehouden door een geconcentreerd zijn op en geloof in het spirituele.

17:17
Je hebt hard gewerkt om een positieve houding te bewaren en deze getallenreeks is een teken, dat je toegewijde manifestatie werk vrucht afwerpt. Je voornemen om je alleen op het licht te richten heeft ook helende effecten op andere. 7 Je bent op de goede weg! Ga vooral zo door.

18:18
Weet dat jij, net als ieder ander, recht hebt op het ontvangen van steun en voorspoed.
Sta open voor ontvangen en concentreer je alleen maar op je wensen. 8 Financiële overvloed komt nu op je pad.

19:19
Zorg er dubbel goed voor dat je je gedachte op dit moment positief houdt,
vooral wanneer die verband houden met je goddelijke levensopdracht. Mijd verslavingen ,
let goed op je voeding en richt je op creatieve projecten. Werk direct aan je levensopdracht.
9 je goddelijke levensdoel houdt in dat je dienstbaar bent door middel van je aangeboren talenten, passies en interesses.

20:20
Het is belangrijk in deze tijd je te concentreren op je geloof en te onthouden dat je omgeven wordt door steun van god. Je geloof zet wonderen in beweging. 0 De nul houdt verband met gebed of meditatie en de alles omvattende Goddelijke bron. God praat met je.


21:21

Je begint aan iets nieuws en je ontvangt nu ideeën en openbaringen. Vertrouw op de kracht van je gedachte om je leven in positieve zin te veranderen. 1 We zijn allemaal 1 en daarom zijn we allemaal met elkaar verbonden door onze gedachte. Let op wat je denkt en richt je liever op je wensen.

22:22
Heb vertrouwen, alles zal goed komen. Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen. 2 Heb geloof en moed. Je gebeden worden bewaarheid, ook al is dat nog niet zichtbaar.

23:23
De verlichte meesters omringen je en vragen je vertrouwen te hebben. Weet dat ze bij je zijn om je met alles te steunen en bij te staan. 3 staat dan voor De verlichte meesters zijn bij je in de buurt. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

00:00
De Schepper benadrukt een aan jou gegeven boodschap en vraagt je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen.


  ≢ Engelen Getallen Combinaties

01:01

Het getal 1 staat voor: We zijn allemaal één daarom zijn we allemaal met elkaar verbonden door onze gedachte. Let op wat je denkt en richt je liever op je wensen.

02:02

Het getal 2 staat voor geloof en moed. Je gebeden worden waarheid ook al is dat nog niet zichtbaar.

03.03

Vanaf nu zal het voorwaarts met je gaan. Het nummer 3 staat voor een beslissing nemen.


04.04

Het is nu de tijd om een project concreet te maken en ermee te beginnen. Het getal 4 staat voor ‘Er zijn engelen bij je’. Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid. Let op je gedachten en woorden, want dat zul je manifesteren.


05:05

Het manifesteren kan nu heel snel gaan. Het getal 5 staat voor verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden veranderingen plaats je leven die ten goede komen van jezelf.


06.06

Maak gebruik van de beschikbare hulp en werk samen met anderen. Het getal 6 houdt verband met aardse zaken, zoals bezit aardse aangelegenheden en concrete tastbare dingen. Zorg ervoor dat gedachte aan of zorgen om materiële zaken in evenwicht worden gehouden door een geconcentreerd zijn op en geloof in het spirituele.


07.07

Bekijk je eigen doen en laten vanuit een hogere spirituele lens. Het getal 7 staat voor, je bent op de goede weg! Ga vooral zo door.


08.08

Vertrouw het proces en volg je innerlijke intuïtie. Het getal 8 staat voor financiële overvloed wat op je pad zal komen.


09.09

Een bepaalde fase zal worden beëindigt. Het getal 9 staat voor jou goddelijke levensdoel wat in houdt dat je dienstbaar bent door middel van je aangeboren talenten, passies en interesses.

Als er een cijfercombinatie is die je hier niet ziet, kan je kijken wat elk individueel getal betekent en deze bij elkaar voegen, evenals de definitie van de som opzoeken. Blijf nummers toevoegen totdat je een enkel cijfer krijgt. Bijvoorbeeld 615 = (6 + 1 + 5 = 12. Voeg de nummers 12: 1 + 2 = 3 toe). 6 staat voor evenwicht en harmonie 1 vertegenwoordigt zelfactualisatie en initiatie 5 staat voor verandering Hun som is 12, die terugloopt tot 3 (1 + 2 = 3) wat oprechte expressie en creativiteit vertegenwoordigt. Dus als je 615 ziet, moet je misschien evenwicht en harmonie vinden (6) terwijl je (1) enkele veranderingen (5) in je leven in werking stelt die je toestaan ​​om meer onafhankelijkheid (1) en persoonlijke expressie te hebben (3).