⋯ Bekijk ook is onze Website voor Lichtwerkers www.Awakening-Worldwide.nl

  Angels & The Law Of Attraction


De wet van aantrekking zou het in het nederlands eigenlijk zijn, maar zelfs in Nederland zeggen we vaak Law Of Attraction als we praten over dit spiritueel concept.  Dat zegt dat waar je over nadenkt, dat daar de realiteit heen gaat. De Energie. Door je gedachten op positieve wijze te veranderen kan je specifieke verlangens zoals liefde, geld of een goede gezondheid manifesteren / waar maken. Onthoud: zolang die verlangens overeenkomen met Gods/Het Universum/ De Engelen / Jou Levensdoel.

  De Spirituele Energie van je Gedachten

Je gedachten creëren de realiteit. Geestelijk, wordt waar je op focust een deel van je realiteit, omdat je het aantrekt door de elektromagnetische energie die je gedachten projecteren als je ze uitdrukt. Alles in het universum trilt tot een bepaalde frequentie, en vibraties van dezelfde frequenties trekken elkaar natuurlijk aan.


Dus als je negatieve gedachten denkt (die trillen op lage frequenties) zul je negatieve mensen en omstandigheden aantrekken in je leven, omdat hun vibraties compatibel zijn met die van jou. Maar als je positieve gedachten denkt (die op hoge frequenties trillen), zul je positieve mensen en omstandigheden aantrekken door positieve energie uit te zenden.

⦿  Richt je Gedachten op Specifieke Doelen

De eerste stap om goed te werken met de wet van aantrekking is om leiding van God (en zijn boodschappers, de engelen) te vragen/zoeken. Als je hoopt een romantische relatie te vinden, een nieuwe baan of hobby of iets anders, moet je erover bidden en zorgvuldig luisteren naar de inzichten die je als reactie ontvangt.

Beperk het antwoord niet tot slechts één uitkomst

Verwacht een antwoord te krijgen, maar verwacht niet slechts één specifiek type uitkomst. Houd in gedachten dat Gods perspectief onbeperkt is terwijl het jouwe beperkt is. Sta open voor elke vorm van zegen die God en zijn engelen teweegbrengen als reactie op je gebeden of meditaties over je verlangen. Plaats je geloof in God en de Engelen in plaats van alleen in je gedachten. Onthoud dat, terwijl je menselijke perspectief je gedachten beperkt tot slechts enkele mogelijkheden, Gods kracht onbeperkt is. God kan zijn engelen sturen om iets voor je te doen dat onverwacht is. Wacht met vrede en opwinding voor het antwoord. Vertrouw erop dat je antwoord op het juiste moment en op de juiste manier naar je toekomt.

⪐  As above, So Below

Verwacht dat God engelen zendt om hun deel te doen in het manifesteren van verandering. Ze zullen de grenzen van ruimte en tijd overschrijden om met grote liefde te reageren, het in gang zetten van veranderingen die uiteindelijk zullen aantrekken waar je voor gebeden hebt (zolang het goed voor je is).