⋯ Bekijk ook is onze Website voor Lichtwerkers www.Awakening-Worldwide.nl

➵ Home » Edelstenen » Lijst Van Edelstenen » A t/m Z (onzichtbaar)

A  till  Z


Adamiet: Adamiet is een steen van innerlijke kracht, moed en hart-mind balans. Er wordt gezegd dat het helpt om duidelijkheid, kracht, bewustzijn, moed en creativiteit te brengen. Adamite wordt ook gezegd om je te helpen manieren te vinden om je gedachten en gevoelens beter uit te drukken, opnieuw contact te maken met je partner en je te helpen je grenzen te verleggen. Het kan u ook helpen om vaardigheden en kansen te activeren die uw privéleven vooruit kunnen helpen en om potentiële zakelijke ondernemingen of ondernemende ondernemingen die u mogelijk overweegt, te verbeteren.

 

Agaat: Agaat, dat deel uitmaakt van de kwartsfamilie, is een verscheidenheid van gestreepte chalcedonen die zich vormen in lagen van doorschijnende banden en wervelingen. Agaat is een veel voorkomende steen die zich in vele kleuren, variëteiten en patronen vormt en over de hele wereld te vinden is. Van agaat wordt gezegd dat het balans en stabiliteit bevordert, mensen helpt verbinding te maken met de aarde en kalmte ondersteunt. Er wordt ook gezegd dat het rustgevend is en helpt bij ontspanning. Dit maakt het een bijzonder goede steen voor meditatie. Hoewel eigenschappen meestal het langzame, kalmerende en kalmerende spectrum hebben, betekent dit niet dat agaat niet ook een steen van kracht is: het werkt gewoon op een manier die langzamer en stabieler is dan sommige andere stenen.

 

Amazoniet: Amazoniet is een mooie, blauwgroene steen die is vernoemd naar de Amazone-rivier in Zuid-Amerika. Er wordt gezegd dat het kalmeert, kalmeert en balanceert. Met zijn prachtige tint is het een geweldige steen om de keelchakra te ondersteunen, evenals de hartchakra. Van Amazoniet wordt gezegd dat het je helpt om zelfverzekerder en met meer waarheid te spreken.

 

Amethyst: Amethyst is een van de stenen die meestal worden geassocieerd met de kruinchakra, die zich bovenaan het hoofd bevindt. Als zodanig wordt gezegd dat het een verbinding is met spiritualiteit en het goddelijke, wat je kan helpen om je intuïtie te vergroten. Van amethist wordt gezegd dat het een steen is die goed is voor iedereen - in zekere zin een kristallen "krik van alle soorten handel". Amethyst heeft ook gezegd behulpzaam te zijn bij hoofdpijn, kan je helpen minder gestressed te zijn en kan rustige, vredige gevoelens oproepen.

 

 

Ametrine: Ametrine is een combinatie van amethist (paars) en citrien (geel) en heeft daarom de eigenschappen van beide. Ametrine kan uw gedachten (amethist: kruinchakra / hoofd) verbinden met actie (citrien: solar plexus / marine). Het is een steen van spiritualiteit en verbinding, evenals creativiteit en overvloed. Van Ametrine wordt gezegd dat het helpt stress te verlichten, het vertrouwen te vergroten en de duidelijkheid te vergroten. Het kan ook helpen inspiratie en focus op te wekken.